Loan4CcrisCtos

Pinjaman Peribadi Koperasi – Blog Maklumat Pembiayaan Peribadi Koperasi Terkini

NEW KOBETA CASH : 92.5% PAYOUT

Posted by Admin di Februari 14, 2012

JAWATAN TETAP -

Kadar: 5.99%

Payout: 92.5% + 5K (PEMBIAYAN KECEMASAN HANYA UTK CUST YG APPLY 25K KEATAS,

TEMPOH PINJAMAN 10 TAHUN KEATAS; UMUR HENDAKLAH 43THN KE BAWAH)

Tempoh Pembiayaan: 1-20 tahun

Jumlah Pembiayaan : RM 2k-250K

Tempoh perkhidmatan: 6bulan keatas

STAF KONTRAK (Umum)-

Kadar: 6.99%

Payout: 92.5%

Tempoh: 1-5tahun

Max Loan: 20 X (gaji+elaun tetap) & tidak boleh lebih dari 60% dari gaji

Tempoh perkhidmatan : 10 bulan ke atas

STAF KONTRAK (KAFA -jabatan agama islam Selangor)

Tempoh Berkhidmat: 6 bulan-2tahun Tempoh maksima: 5tahun

Tempoh Berkhidmat: 2 tahun ke atas -tempoh maksima : 10 tahun

STAF KONTRAK (KEMAS)

Tempoh Berkhidmat: 6 bulan-2tahun -Tempoh maksima pembiayaan: 5tahun

Tempoh Berkhidmat: 2tahun-5tahun -Tempoh maksima pembiayaan: 10tahun

Tempoh Berkhidmat: 5tahun keatas -Tempoh maksima pembiayaan: 15 / 20tahun

KES CTOS--

Credit card tidak boleh lebih 30k

-Pinjaman perumahan tidak boleh lebih 200k -Pinjaman peribadi tidak boleh

lebih 100k & tidak boleh ctos bank rakyat (mesti settle)

-Guarentor tiada masalah

Kadar : 6.99%

Payout: 92.5%

Penyelesaian Bankruptcy-

Rate: 6.99%

Payout: 88%

About these ads

14 Respons to “NEW KOBETA CASH : 92.5% PAYOUT”

  1. Mie PJ said

    Staf swasta tak bole buat ke?

  2. Noreen Aida Zainal. said

    hai mr admin,..sye g.kafa, ada akaun gaji tapi tiada biro angkasa…ade x cara untuk sye dapatkan pinjaman?

  3. Amirza said

    kalau staf swasta yg bkn panel bank rakyat bleh apply x?

  4. Krul said

    Staf Northport boleh ke mohon pinjaman ni…gaji kasar RM1600.00

  5. Ady said

    As salam. Sy ade memohon dgn idestinasi melalui ajen. Sy submit borg 13/08/2012 lpas. On 23/08 sy kol idestinasi kate nma sy xde dlm sistme lagi. Mybe sbb cuti raya. n smlm, ajen yg mnguruskan loan sy update kat sy kate nma sy dah di masukkan lam sistem. Tp pagi td sy kol idestinasi hq ckp xleh nak trace nama sy lam sistme.. Persoalannye… Berapa lamakah proses nih smua? Knapa dah msuk 3 mggu blom ade perkembangan lagi?

    • Admin said

      Saya x dpt menjawab soalan saudara kerana sy xde maklumat. Hubungi bhg proses i-destinasi dan tanya, sekiranya tak berpuashati en boleh batalkan permohonan.

  6. Sumaiyah said

    Salam,saya guru kafa jais status kontrak..dah ada loan dgn ambank sblm ni,baki Sada 20k tiap bulan potong 300..nak buat pinjaman 40k dgn kobeta n overlap boleh tak?

  7. zulkifili said

    AKPK housing loan maybank 130k dan kereta kat affin bank 30k, boleh mohon ke?..kerja kat DCA

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 187 other followers

%d bloggers like this: